Vraag een gratis proefles aan of kom een keer gratis proefspelen!

Jeugd

Lekker sporten & bewegen!

Badminton je mee?

Sporten en bewegen is belangrijk. Dat geldt niet alleen voor ‘volwassenen’, maar zeker ook voor kinderen!

Badmintonnen is leuk, gezellig, sportief en sociaal. Ook al kom je alleen naar de sporthal, er zijn altijd andere kinderen aanwezig waar je mee samen moet spelen. Want in je eentje badmintonnen, tja, dat is natuurlijk niet te doen! En nog een voordeel: het is overdekt, dus je hebt geen last van wind of storm, regen-, hagel- of sneeuwbuien….

Om lid van onze vereniging te worden, moet je minimaal 6 jaar oud zijn.

Proeflessen

Wil je eerst een keertje komen kijken en meespelen? Dat kan! Je kunt bij ons drie keer gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Als je daarna lid wilt worden, kun je gelijk doorgaan met de lessen.

Heb je al wel eens gebadmintond, maar ken je onze vereniging nog niet? Dan kun je drie keer gratis meespelen op donderdagavond voordat je lid wordt. Zorg dat je je aanmeldt via deze link zodat er opvang geregeld kan worden en we kunnen garanderen dat je mee kunt spelen.

Lees meer over proeflessen

Speeltijden jeugd

Speel- en trainingsmogelijkheden:
Maandag 18:30 – 20.00 uur Training competitie jeugd
Donderdag 18.30 – 20.00 uur Training jeugd recreanten en competitie jeugd

Er zijn verschillende trainers voor de jeugdrecreanten en daarnaast zijn er elke avond ook nog verschillende begeleiders aanwezig. Als je een keer niet kunt komen trainen, geef dit dan even door aan één van de begeleiders van jouw trainingsavond.

Indien een training niet doorgaat, wordt de afmelding van de training persoonlijk of via e-mail door de trainer aan jou en/of je ouders doorgegeven.

In de zomervakantie zijn er aangepaste speeltijden: zomerbadminton vindt alleen plaats op maandag van 19.00 – 21.00 uur (gelijktijdig met de senioren).

De competitiespelers worden getraind door Herman Lether.

 

Begeleiders op maandag- en donderdagavond

Herman Lether

(hoofdtrainer)

jeugd_training@bcflevoland.nl

06-14394000 (ook voor afmelden training)

Edgar Pieters 06-39563666
Henk van de Schootbrugge 0320-242830 (donderdag)

Jeugdcompetitie

Zo’n 45 jeugdleden gaan elk nieuw seizoen de uitdaging aan om een goede prestatie neer te zetten in de competitie. Lijkt het jou ook leuk om competitie te gaan spelen? Neem dan contact op met Herman Lether via jeugd_training@bcflevoland.nl of 06-14394000.

Als je competitie speelt, mag je 2 keer in de week trainen: op de maandagavond en donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Deeldiploma's

Onze vereniging organiseert “deeldiploma-examens”. Voor (met name) de beginnende jeugd vormen de deeldiploma’s een aantrekkelijke manier om spelenderwijs enige badminton technieken te leren.

Meer over deeldiploma’s

Gedragsregels van de vereniging

Wij willen de kinderen tijdens het lesgeven een stukje normen en waarden meegeven binnen onze vereniging en niet alleen de sport badminton promoten. Daarvoor hebben we gezamelijk met de begeleiders een aantal regels opgesteld. De gedragsregels dienen ervoor de trainingen voor zowel de begeleiders als de kinderen plezierig en nuttig te maken.

Meer over de gedragsregels

Gedragscode begeleiders/leden

BC Flevoland acht de veiligheid van (minderjarige) sporters, van groot belang. Deze code heeft tot doel grenzen aan te geven tussen trainer / coach / begeleiders, hierna genoemde begeleider, en de (minderjarige) sporter.

Meer over de gedragscode

Stel je vraag!

Neem contact met ons op!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. Jouw e-mail wordt verstuurd naar het bestuur. Liever een e-mail direct naar de juiste persoon versturen? Kijk dan op de pagina Bestuur & commissies.
.

Contactformulier

Sponsors

Ga een sportieve samenwerking aan!

BC Flevoland heeft belang bij sponsors om badminton betaalbaar te kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe leden en is daarom blij met haar sponsoren!

HIT4US logo

Ken of heb je een bedrijf dat een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Denk er dan eens aan om ons te sponsoren!

Ontdek de vele manieren waarop BC Flevoland jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van reclame op het verenigingsshirt tot de website en van social media tot aan reclame op grote toernooien.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network
HIT4US logo
Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network