Vraag een gratis proefles aan of kom een keer gratis proefspelen!

Proeflessen of proefspelen

Maak kennis met badminton & BC Flevoland!

Als je nog niet bekend bent met badminton in verenigingsverband dan kun je bij ons drie keer gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Als je besluit om lid te worden, worden deze lessen uiteraard vervolgd.

Ben je al bekend met badminton, maar niet met onze vereniging? Dan bieden we de mogelijkheid om drie keer gratis mee te spelen op donderdagavond alvorens lid te worden. Zorg dat je je aanmeldt via deze link zodat er opvang geregeld kan worden en we kunnen garanderen dat je mee kunt spelen.

Wat moet je meenemen?

Sportkleding en zaalschoenen (geen zwarte zool).

Wanneer zijn de proeflessen?

Proeflessen zijn op donderdagavond voor jeugd (18.30 tot 20.00) en senioren (20.00 uur tot 22.00). Niet iedere donderdagavond zijn er proeflessen. Na aanmelding nemen we contact op om een geschikte datum te vinden. Mocht donderdagavond niet lukken, geef dit dan aan in je e-mail en misschien kunnen we een oplossing zoeken.

Wat zijn de mogelijkheden na afloop van een proefles?

Leuke proefles gehad en nog niet alle gratis proeflessen gebruikt? Geef een vervolg aan jouw proefles door je opnieuw aan te melden voor een proefles bij de trainer. Heb je het maximaal aantal proeflessen gehad of wil je graag direct lid worden? Dan kun je je inschrijven als junior lid bij BC Flevoland via het Inschrijfformulier junioren of als senior lid via het Inschrijfformulier senioren.

Kom jij bij ons badmintonnen?

Inschrijven als lid

Wil jij je inschrijven als junior lid (6-18 jaar) of senior lid? Dat kan eenvoudig via onze inschrijfformulieren.

Stel je vraag!

Neem contact met ons op!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. Jouw e-mail wordt verstuurd naar het bestuur. Liever een e-mail direct naar de juiste persoon versturen? Kijk dan op de pagina Bestuur & commissies.

Contactformulier

Sponsors

Ga een sportieve samenwerking aan!

BC Flevoland heeft belang bij sponsors om badminton betaalbaar te kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe leden en is daarom blij met haar sponsoren!

HIT4US logo

Ken of heb je een bedrijf dat een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Denk er dan eens aan om ons te sponsoren!

Ontdek de vele manieren waarop BC Flevoland jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van reclame op het verenigingsshirt tot de website en van social media tot aan reclame op grote toernooien.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network
HIT4US logo
Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network