Vraag een gratis proefles aan of kom een keer gratis proefspelen!

Nieuwe hoofdsponsor: Beli Bouw & Onderhoudsbedrijf

We hebben een nieuwe hoofdsponsor: Beli Bouw & Onderhoudsbedrijf! Voorheen al bekend als toernooisponsor en vanaf dit seizoen als de nieuwe hoofdsponsor. Dit is onder meer terug te zien op de nieuwe competitieshirts, de clubkast en in de naam van het eerste competitieteam. Daarnaast zal Beli Bouw & Onderhoudsbedrijf ook te zien blijven op de toernooien van BC Flevoland. Echter zullen we daar (door corona) nog even op moeten wachten. Naast Beli Bouw & onderhoudsbedrijf zijn vanaf dit seizoen ook Jumbo Waagpassage en Yamaha nieuw als (shirt)sponsor. Al met al een fantastische samenwerking met drie topbedrijven waar we als club trots op zijn!

Gerelateerde berichten

Flevoland J4 kampioen!

Flevoland J4 kampioen!

Het jeugdteam Flevoland J4, bestaande uit Timo Slotboom, Jamie Bouterse en Thomas Lether, is kampioen geworden in de competitie van 2019!

Stel je vraag!

Neem contact met ons op!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. Jouw e-mail wordt verstuurd naar het bestuur. Liever een e-mail direct naar de juiste persoon versturen? Kijk dan op de pagina Bestuur & commissies.
.

Contactformulier

Sponsors

Ga een sportieve samenwerking aan!

BC Flevoland heeft belang bij sponsors om badminton betaalbaar te kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe leden en is daarom blij met haar sponsoren!

HIT4US logo

Ken of heb je een bedrijf dat een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Denk er dan eens aan om ons te sponsoren!

Ontdek de vele manieren waarop BC Flevoland jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van reclame op het verenigingsshirt tot de website en van social media tot aan reclame op grote toernooien.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network
HIT4US logo
Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network