Vraag een gratis proefles aan of kom een keer gratis proefspelen!

Senioren

Kom lekker badmintonnen!

Welkom bij BC Flevoland!

Of je nu competitie wilt spelen of gewoon af en toe recreatief een shuttle wilt slaan; bij BC Flevoland ben je er als senior (18+) van verzekerd dat je het hele jaar door kunt badmintonnen.

Proeflessen

Als je nog niet bekend bent met badminton in verenigingsverband dan kun je bij ons drie keer gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Als je besluit om lid te worden, worden deze lessen uiteraard vervolgd.

Ben je al bekend met badminton, maar niet met onze vereniging? Dan bieden we de mogelijkheid om drie keer gratis mee te spelen op donderdagavond alvorens lid te worden. Zorg dat je je aanmeldt via deze link zodat er opvang geregeld kan worden en we kunnen garanderen dat je mee kunt spelen.

Lees meer over proeflessen

Speeltijden senioren

Speel- en trainingsmogelijkheden:
Maandag 18:30 – 20.00 uur Training competitie senioren
Donderdag 18.30 – 20.00 uur Training recreanten en competitie senioren

Raymond Bonsee is de hoofdtrainer voor de senioren competitie op woensdag. Collin de la Paz is de hoofdtrainer voor de senioren recreanten op donderdag. Als je een keer niet kunt komen trainen, geef dit dan even door aan jouw trainer.

Indien een training niet doorgaat, wordt de afmelding van de training persoonlijk of via e-mail door de trainer aan je doorgegeven.

In de zomervakantie zijn er aangepaste speeltijden: zomerbadminton is er alleen op maandag van 19.00 – 21.00 uur.

Recreanten

De meeste leden van BC Flevoland spelen op recreatief niveau. Dit houdt echter niet in dat er niet fanatiek en enthousiast gespeeld wordt! Er kan “gezellig” tegen een shuttletje geslagen worden, maar als je je techniek en tactiek wilt verbeteren, dan is er altijd de mogelijkheid voor het volgen van trainingen. Het is zelfs mogelijk om toch competitie te spelen: de voorjaarscompetitie, speciaal voor recreanten.

Meer over recreanten badminton

Competitie

Binnen onze vereniging wordt door ca. 40 leden competitie gespeeld. Zij vertegenwoordigen BC Flevoland in de NBB competitie(Regio Centrum Senioren Competitie). Dit seizoen (2023/2024) strijden 5 senioren teams voor een eerste plaats in hun poule. De teams komen uit in diverse klassen. Bekijk de huidige standen in de teamcompetie op de pagina Teams.

Meer over competitie spelen

Stel je vraag!

Neem contact met ons op!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. Jouw e-mail wordt verstuurd naar het bestuur. Liever een e-mail direct naar de juiste persoon versturen? Kijk dan op de pagina Bestuur & commissies.

Contactformulier

Sponsors

Ga een sportieve samenwerking aan!

BC Flevoland heeft belang bij sponsors om badminton betaalbaar te kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe leden en is daarom blij met haar sponsoren!

HIT4US logo

Ken of heb je een bedrijf dat een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Denk er dan eens aan om ons te sponsoren!

Ontdek de vele manieren waarop BC Flevoland jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van reclame op het verenigingsshirt tot de website en van social media tot aan reclame op grote toernooien.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network
HIT4US logo
Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network