Vraag een gratis proefles aan of kom een keer gratis proefspelen!

Competitie

Senioren competitie

Ga de uitdaging aan!

Elk jaar gaan we in de competitie de strijd aan met badmintonverenigingen uit de omgeving. Op ieder niveau is er de mogelijkheid om op wedstrijdniveau de uitdaging aan te gaan! De teams worden zorgvuldig samengesteld op basis van ieders speelsterkte.

Wat kan je verwachten van de competitie?

Ieder seizoen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de bondscompetitie. De competitiewedstrijden worden gespeeld in de periode september t/m februari en bestaat uit ongeveer 12 tot 14 wedstrijden. De helft van de wedstrijden wordt ”thuis” gespeeld en de andere helft wordt gespeeld in de sporthal van de tegenstander. De teams bestaan uit minimaal 2 heren en 2 dames (Gemengd Team) of uit minimaal 4 heren (Herenteam).

Training & Speeltijden

Op woensdagavond wordt er getraind en op maandagavond is er de mogelijkheid om wedstrijden te spelen tijdens het vrij spelen. Competitiespelers worden verwacht deel te nemen aan de training. Wanneer je niet in staat bent om te trainen wordt verwacht dat je jezelf afmeldt. Er wordt vanaf augustus/september tot en met maart getraind. Van maart tot de zomer is er de mogelijkheid voor competitiespelers en reservespelers om vrij te spelen op de woensdagavond.

 

Speel- en trainingsmogelijkheden:
Maandag  20.00 – 22.00 uur  Vrij spelen
Woensdag  20.00 – 22.00 uur  Training alle teams & reservespelers

 

Aanmelden voor de competitie

De inschrijving voor de competitie is ieder jaar rond het voorjaar. Houd voor de exacte datums en de inschrijvingsformulieren de website en nieuwsbrief in de gaten. Houd rekening met de kosten voor het vervoer naar de uitwedstrijden, een drankje met de tegenstander na afloop en de contributie voor competitiespelers.

Als je interesse hebt om competitie te gaan spelen en/of nog meer wilt weten over de competitie: neem dan contact op met de Competitieleider.

Stel je vraag!

Neem contact met ons op!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. Jouw e-mail wordt verstuurd naar het bestuur. Liever een e-mail direct naar de juiste persoon versturen? Kijk dan op de pagina Bestuur & commissies.
.

Contactformulier

Sponsors

Ga een sportieve samenwerking aan!

BC Flevoland heeft belang bij sponsors om badminton betaalbaar te kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe leden en is daarom blij met haar sponsoren!

HIT4US logo

Ken of heb je een bedrijf dat een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Denk er dan eens aan om ons te sponsoren!

Ontdek de vele manieren waarop BC Flevoland jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van reclame op het verenigingsshirt tot de website en van social media tot aan reclame op grote toernooien.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network
HIT4US logo
Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network