Vraag een gratis proefles aan of kom een keer gratis proefspelen!

Recreanten

Een shuttletje slaan

Recreatief badmintonnen

De meeste leden van BC Flevoland spelen op recreatief niveau. Dit houdt echter niet in dat er niet fanatiek en enthousiast gespeeld wordt! Er kan “gezellig” tegen een shuttletje geslagen worden, maar als je je techniek en tactiek wilt verbeteren, dan is er altijd de mogelijkheid voor het volgen van trainingen. Het is zelfs mogelijk om toch competitie te spelen: de voorjaarscompetitie, speciaal voor recreanten.

Speelmogelijkheden:
Maandag

14:00 tot 16:00 uur
20.00 – 22.00 uur

vrij spelen
Donderdag 20.00 – 22.00 uur vrij spelen

Je wordt op deze avonden 3 maal ingedeeld met het zogenaamde “geregisseerd spelen” (via computer) , waarbij iedereen wordt ingedeeld op diverse niveau’s! Na het geregisseerd spelen is er mogelijkheid om vrij te spelen (eigen keuze medespelers).

Proeflessen

Als je nog niet bekend bent met badminton in verenigingsverband dan kun je bij ons drie keer gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Als je besluit om lid te worden, worden deze lessen uiteraard vervolgd.

Ben je al bekend met badminton, maar niet met onze vereniging? Dan bieden we de mogelijkheid om drie keer gratis mee te spelen op donderdagavond alvorens lid te worden. Zorg dat je je aanmeldt via deze link zodat er opvang geregeld kan worden en we kunnen garanderen dat je mee kunt spelen.

Lees meer over proeflessen

Recreanten

Voor recreanten is er aantal activiteiten beschikbaar. Hieronder ziet u daar een overzicht van. Bekijk daarnaast ook de homepagina van de website; hierop verschijnen geregeld berichten over toernooien van andere clubs, waar ook recreanten aan mee kunnen doen.

 

Overzicht Activiteiten
Geregisseerd spelen Dit wordt op de maandag- en donderdagavond georganiseerd van 20.30 tot 21.00 uur. De spelers worden ingedeeld op niveau(via computer) en dit leidt tot leuke partijtjes!
Oliebollentoernooi Dit toernooi wordt, zoals de naam al aangeeft, aan het einde van het jaar gespeeld. Een gezellig toernooi, voor alle leden van onze vereniging. Geheel in stijl zijn er na het spelen oliebollen.
Kiekendieftoernooi Een gezellig toernooi, voor alle leden van onze vereniging. Dit toernooi staat ook open voor inschrijving van leden van andere verenigingen.
Voorjaarscompetitie Je speelt als team tegen teams van andere verenigingen. Alle onderdelen worden gespeeld: 2 x herenenkel, 2 x damesenkel, heren- en damesdubbel en 2 x gemengddubbel. Als team speel je meestal 4 uit- en 4 thuiswedstrijden, verdeeld over de maanden februari, maart en april.

Trainingen

Aan de beginnerstraining kan iedereen meedoen die minder dan een halfjaar lid is en deze training nog niet heeft gevolgd. Deze trainingen worden regelmatig op de donderdagavond gegeven. Wanneer deze zijn, kun je zien op de aankondiging op onze website en facebook.

Voor de tussengroep kan iedereen zich aanmelden die zijn/haar techniek wil verbeteren en nog niet zo vergevorderd is om deel te nemen aan de gevorderdentraining. Deze trainingen worden ook op de donderdagavonden gegeven. Ook bij inschrijving en na aankondiging op onze website en facebook.

Voor de gevorderden is er mogelijkheid om te trainen op de woensdagavond met de competitie spelers. Er wordt van je verwacht dat je dan geregeld komt trainen.

In principe worden diegenen die zich als eerste inschrijven ook als eerste uitgenodigd voor de trainingen, maar als dit op problemen stuit bij de indeling, kan van deze regel worden afgeweken.

Stel je vraag!

Neem contact met ons op!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. Jouw e-mail wordt verstuurd naar het bestuur. Liever een e-mail direct naar de juiste persoon versturen? Kijk dan op de pagina Bestuur & commissies.
.

Contactformulier

Sponsors

Ga een sportieve samenwerking aan!

BC Flevoland heeft belang bij sponsors om badminton betaalbaar te kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe leden en is daarom blij met haar sponsoren!

HIT4US logo

Ken of heb je een bedrijf dat een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Denk er dan eens aan om ons te sponsoren!

Ontdek de vele manieren waarop BC Flevoland jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van reclame op het verenigingsshirt tot de website en van social media tot aan reclame op grote toernooien.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network
HIT4US logo
Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network