Vraag een gratis proefles aan of kom een keer gratis proefspelen!

Recreanten training

Recreantentraining

Verbeter je badmintonspel!

Ben je lid van de vereniging en wil jij je badmintonspel verbeteren/aanscherpen? Meld je dan aan voor de trainingssessie van meerdere lessen. Er zal (bij voldoende aanmeldingen) een serie van circa 8 tot 10 trainingen gegeven worden door trainer Collin de la Paz. Wil jij ook meedoen? Stuur dan een mailtje naar recreantentraining@bcflevoland.nl.

Wat kan je verwachten van de training?

De training zal op donderdagavond om 20.00 uur aanvangen. Hiermee rekening houdend wil ik iedereen verzoeken die wil deelnemen aan een training, zich hiervoor aan te melden. Gezien het onderlinge niveau zal de training op basis van de aanmeldingen worden vormgegeven.

Wanneer start de training?

Wanneer men zich voor een training aanmeldt, wordt er verwacht dat er aan alle 10 de lessen wordt deelgenomen. De training zal aanvangen bij een minimale inschrijving van 8 deelnemers. De eerstvolgende startdatum wordt gecommuniceerd via de nieuwsbrief of via een persoonlijk bericht.

Aanmelden kan op elk moment! Na de aanmelding ontvang je namelijk een reactie met de eerstvolgende aanvangsdatum. Vergeet niet je mobiele nummer te vermelden bij de inschrijving. Deze is nodig voor het aanmaken van een whatsappgroep om informatie te kunnen delen en om voor een avond te kunnen afmelden. 

Stel je vraag!

Neem contact met ons op!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. Jouw e-mail wordt verstuurd naar het bestuur. Liever een e-mail direct naar de juiste persoon versturen? Kijk dan op de pagina Bestuur & commissies.
.

Contactformulier

Sponsors

Ga een sportieve samenwerking aan!

BC Flevoland heeft belang bij sponsors om badminton betaalbaar te kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe leden en is daarom blij met haar sponsoren!

HIT4US logo

Ken of heb je een bedrijf dat een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Denk er dan eens aan om ons te sponsoren!

Ontdek de vele manieren waarop BC Flevoland jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van reclame op het verenigingsshirt tot de website en van social media tot aan reclame op grote toernooien.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network
HIT4US logo
Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network