Vraag een gratis proefles aan of kom een keer gratis proefspelen!

Vereniging

Badminton Combinatie Flevoland

Over BC Flevoland

BC Flevoland is in 1998 ontstaan uit een fusie tussen de Lelystadse badmintonverenigingen BC Libra’79 en BC Flevomeppers. Aangezien BC Flevomeppers de oudste vereniging was, is het oprichtingsjaar van die vereniging, te weten 1976, aangehouden als “geboortedatum” van Badminton Combinatie Flevoland. De vereniging bestaat dus al 48 jaar! Op maandag-, woensdag- en donderdagavond kan er zowel voor de jeugd als de senioren worden gebadmintond in sporthal De Rietlanden. En sinds maart 2004 is BC Flevoland op maandagmiddag in De Koploper begonnen met badminton overdag.

Groepen spelers

BC Flevoland kent de volgende groepen spelers: jeugd (6 t/m 17 jaar) en senioren (18+). Binnen deze groepen is nog de verdeling te maken tussen recreanten en competitiespelers. Naast vrij spelen, bieden wij elke groep de mogelijkheid om trainingen te volgen. Onze thuisbasis is sporthal de Rietlanden. Naast de avonden bieden we ook Badminton overdag aan (maandagmiddag). Dit is speciaal bedoeld voor diegenen die ’s avonds geen gelegenheid hebben om te sporten, maar toch graag wat aan beweging willen doen. Ook is er de mogelijkheid om competitie te spelen voor jeugd en senioren. Ieder jaar gaan we met diverse competitieteams de strijd aan met verenigingen in de omgeving! De meeste badmintonverenigingen kennen een “zomerstop”, maar BC Flevoland heeft deze niet. Tijdens de zomerperiode zijn er aangepaste speelmogelijkheden welke bekend worden gemaakt op de website en in de kalender. Hierdoor kan het hele jaar door badminton gespeeld worden!

Notulen algemene ledenvergadering

De notulen en verslagen blijven ongeveer 1 jaar tot beschikking om in te zien. Je kunt deze aanvragen via secretaris@bcflevoland. Wil je verslagen inzien die ouder dan 1 jaar zijn, dan kun je een verzoek indienen bij het bestuur.

Vraag notulen op

Proeflessen

Als je nog niet bekend bent met badminton in verenigingsverband dan kun je bij ons drie keer gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Als je besluit om lid te worden, worden deze lessen uiteraard vervolgd.

Ben je al bekend met badminton, maar niet met onze vereniging? Dan bieden we de mogelijkheid om drie keer gratis mee te spelen op donderdagavond alvorens lid te worden. Zorg dat je je aanmeldt via deze link zodat er opvang geregeld kan worden en we kunnen garanderen dat je mee kunt spelen.

Lees meer over proeflessen

Stel je vraag!

Neem contact met ons op!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. Jouw e-mail wordt verstuurd naar het bestuur. Liever een e-mail direct naar de juiste persoon versturen? Kijk dan op de pagina Bestuur & commissies.

Contactformulier

Sponsors

Ga een sportieve samenwerking aan!

BC Flevoland heeft belang bij sponsors om badminton betaalbaar te kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe leden en is daarom blij met haar sponsoren!

HIT4US logo

Ken of heb je een bedrijf dat een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Denk er dan eens aan om ons te sponsoren!

Ontdek de vele manieren waarop BC Flevoland jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van reclame op het verenigingsshirt tot de website en van social media tot aan reclame op grote toernooien.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network
HIT4US logo
Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network