Vraag een gratis proefles aan of kom een keer gratis proefspelen!

Sportlocaties

Locaties BC Flevoland

Where the magic happens!

De speelavonden, trainingen en wedstrijden van BC Flevoland vinden hoofdzakelijk plaats in Sporthal de Rietlanden. Er is sprake van een uitzondering voor het badminton op maandagmiddag en het zomerbadminton, wat in Sportcentrum de Koploper plaatsvindt.

Sporthal De Rietlanden

Sporthal “De Rietlanden” is gevestigd aan de Grietenij in Lelystad naast Scholengemeenschap De Rietlanden. Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis) en een ruime fietsenstalling aanwezig. Op het gehele sportcomplex geldt een rookverbod. Supporters, toeschouwers en andere geïnteresseerden kunnen altijd plaatsnemen op de balustrade of op de grote tribune. De sporthal beschikt over een gezellige kantine, van waaruit uitgekeken kan worden over de sportzalen aan beide kanten. Alle ruimtes zijn vanzelfsprekend ook voor mindervaliden toegankelijk.

Adres

Grietenij 2202
8233BZ Lelystad

Telefoon:
0320-251805 (beheerder)

 

Locatie sporthal De Rietlanden

Sportcentrum De Koploper

Sportcentrum De Koploper is gevestigd aan de Badweg in Lelystad. Het sportcentrum heeft voldoende parkeergelegenheid (gratis) en er is een ruime fietsenstalling aanwezig. In het sportcentrum geldt een algeheel rookverbod. Supporters, toeschouwers en andere geïnteresseerden kunnen altijd plaatsnemen op de tribune. Het sportcentrum beschikt ook over een kantine. Alle ruimtes zijn zoals vanzelfsprekend ook voor mindervaliden toegankelijk.

Adres

Badweg 21
8223 PA  Lelystad

Telefoon:
0320-285 385

 

Locatie sportcentrum De Koploper

Stel je vraag!

Neem contact met ons op!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. Jouw e-mail wordt verstuurd naar het bestuur. Liever een e-mail direct naar de juiste persoon versturen? Kijk dan op de pagina Bestuur & commissies.

Contactformulier

Sponsors

Ga een sportieve samenwerking aan!

BC Flevoland heeft belang bij sponsors om badminton betaalbaar te kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe leden en is daarom blij met haar sponsoren!

HIT4US logo

Ken of heb je een bedrijf dat een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Denk er dan eens aan om ons te sponsoren!

Ontdek de vele manieren waarop BC Flevoland jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van reclame op het verenigingsshirt tot de website en van social media tot aan reclame op grote toernooien.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network
HIT4US logo
Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network