Vraag een gratis proefles aan of kom een keer gratis proefspelen!

Beginnen met badminton

Je wilt badmintonnen, wat nu?

Kiezen voor een vereniging

Je hebt besloten om te gaan badmintonnen. Wat nu? In dit gedeelte zullen wij je zoveel mogelijk informatie geven, zodat je goed beslagen ten ijs komt wanneer je naar de vereniging van jouw keuze zult gaan.

Verenigingen

Badminton wordt aangeboden bij diverse verenigingen in jouw regio. Iedere vereniging is uniek, in sfeer, in prestaties, en in activiteiten. Je zult dus zelf een keus moeten maken bij welke vereniging je aangesloten wilt zijn, aangezien dit een persoonlijke smaak is. Lees hier alles over BC Flevoland.

Materiaal

Als je een keuze heeft gemaakt welke verenigingen je gaat bezoeken, kun je een keer langsgaan om een indruk te krijgen, maar gelijk instromen tijdens een avond en meespelen werkt vaak toch beter. Denk er dan aan dat je (indoor) sportschoenen (geen zwarte zool!) meeneemt en sportkleding. Een racket hoef je niet direct aan te schaffen, want menig vereniging heeft enkele rackets op voorraad om je kennis te laten maken met de sport.

Regels

Wanneer je bij verenigingen langsgaat: blijf niet afwachten, maar vraag naar iemand die gaat over nieuwe leden of iemand die je kan opvangen.

Heel veel plezier met jouw zoektocht naar de ideale vereniging! Regels over badminton vind je hier.

Bron: www.badminton.nl

Stel je vraag!

Neem contact met ons op!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. Jouw e-mail wordt verstuurd naar het bestuur. Liever een e-mail direct naar de juiste persoon versturen? Kijk dan op de pagina Bestuur & commissies.

Contactformulier

Sponsors

Ga een sportieve samenwerking aan!

BC Flevoland heeft belang bij sponsors om badminton betaalbaar te kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe leden en is daarom blij met haar sponsoren!

HIT4US logo

Ken of heb je een bedrijf dat een sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Denk er dan eens aan om ons te sponsoren!

Ontdek de vele manieren waarop BC Flevoland jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van reclame op het verenigingsshirt tot de website en van social media tot aan reclame op grote toernooien.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network
HIT4US logo
Logo Impala - Independent Music Companies Association
HIT4US logo
Logo WIN - Worldwide Independent Network